9

ÁLLAPOTFELMÉRÉS, SZŰRÉS – 'EGÉSZSÉGESEKNEK'

Azon “egészséges” embereknek, verseny- sportolóknak, managereknek ajánljuk ezt a konzultáció nélküli orvosi állapotfelmérést, szűrést – Infra- és anyagcsere (QRMA) vizsgálatok együttes elvégzése alapján -, akiknek nincs különösebb panaszuk, idejük viszont korlátozott, de egy “tetőtől-talpig” történő átnézésre egyrészt igényük van, másrészt pedig az élet adott területén történő maximális teljesítmény produkálása elengedhetetlen a számukra!

A vizsgálatokat a szokásos módon végezzük el, az eredményt azonban nem helyben beszéljük át, hanem az eredményeket a kiértékeléssel együtt írásos formában egy megadott posta- vagy email címre postázzuk ki.

Jelezzük benne az észlelt eltéréseket, hogy mely területen vannak kezdődő problémák, hova kell koncentrálni a továbbiakban, milyen betegségekre van hajlam.

Javaslatot adunk a továbblépésre, illetve – a mérési eredményeken alapuló – diéta ajánlással látjuk el.

A két vizsgálat elvégzésének az ideje kb. 20 perc!

A szűrés ára is ennek megfelelően kedvező: 30.000 Ft, gyermekeknek (12 év alatt): 8.000 Ft.

Amennyiben ezt a fajta állapotfelmérést, szűrést szeretné igénybe venni, kérjük a bejelentkezésnél külön jelezze!

KORUNK ORVOSLÁSÁRÓL

Jelen korunk egyik elismert egészségpolitikusa nemrég interjút adott, amiben nagyszerűen és lényegretörően megfogalmazta jelen egészségügyi ellátásunk jellemzőit. Összevetve a "régi" idők "emberközpontú" orvoslásával, elszomorító a helyzet >>>

TOP