Dr. Pusztai Zoltán

orvos, természetgyógyász

 • SZAKTERÜLET
  Infravizsgálat , nőgyógyászat , hormonbetegségek kivizsgálása, emésztőrendszeri érzékenység
 • VIZSGÁLATTÍPUS
  Vizsgálat nélküli konzultáció, Konzultáció nélküli szűrés
 • RENDELÉS
  • Budapest - hétfő, kedd, csütörtök, péntek
   IX. ker. Viola u. 27-29. (Bejárat a Balázs B. u. 10/A felől)
  • Kecskemét - szerda
   Bagoly u. 1. I. em. 112. (Meditres Egészségház)
 • Telefonszám: +36 70/23 89 689
 • Email: info@infravizsgalat.hu

Látni, amit mindenki lát, és azt gondolni, amit még senki sem gondolt.

Szent-Györgyi Albert

Kecskeméten születtem 1967-ben. Általános és középiskoláimat szülővárosomban jártam, majd a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen (jelenleg Szegedi Tudományegyetemnek hívják) Általános orvosi diplomát szereztem 1993-ban.

Egyetemi éveim alatt Felsőfokú Angol-Magyar Orvosi Szakfordítói diplomát szereztem 1992-ben, valamint a Szülészeti-és Nőgyógyászati Klinika Tudományos Diákköri tagjaként a Magyar Nőorvos Társaság díját nyertem el. 1998-ban szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. Az egyetem elvégzését követően 1993-től a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza Szülészet-Nőgyógyászati Osztály gyakornoka, szakorvosa, majd adjunktusa lettem.

Az Infravizsgálattal 2006. szeptembere óta foglalkozom. Az Infra és a QRMA (Kvantum Mágneses Rezonancia) vizsgálatok segítségével már sok esetben sikerült tisztáznom a betegek panaszának a hátterét, melyet addig más konvencionális orvosi vizsgálatok sajnos nem találtak meg. A korábban részletezett betegségek detektálásán túl nagy segítséget jelent számomra a nőgyógyászati praxisban a meddőségi okok vizsgálatában és az endometriosis diagnosztizálásában, valamint a kezelés eredményességének a nyomonkövetésében. (Meggyőződésem, hogy nem lenne ennyi lombik-bébi beavatkozásra szükség, ha “rendesen” ki lennének vizsgálva a meddő házaspárok! A rendesen alatt azt értem, hogy vannak olyan betegségek, amiket a TB-által támogatott vizsgálatok egyszerűen NEM tudnak észlelni, ilyenformán kezelni sem!)

Tudományos érdeklődés

Tudományos érdeklődésem a nőgyógyászati endokrinológia, a meddőség és az endometriosis területére esik. 3 elsőszerzős és 8 társszerzős közleményem jelent meg, 21 elsőszerzős előadást tartottam bel- és külföldön, 32 esetben pedig társszerzőként szerepeltem előadásokon.

Tudományos társasági tagság

 • Magyar Nőorvos Társaság (MNT)
 • Magyar Asszisztált Reprodukciós Társaság (MART)
 • Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET)
 • European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE)
 • European Association of Gynaecologits and Obstetricians (EAGO)

Ezt követően érdekes fordulat következett. Nyaki gerincsérvem alakult ki, amit – csodák csodájára – műtét nélkül, csontkovácsolás módszerével megoldottak. MRI vizsgálat igazolta a sérv meglétét, ráadásul meglehetősen nagynak lett megítélve. A csontkovács kezelés utáni kontroll MRI vizsgálatnál nem találták meg a korábban leírt sérvet. Számomra ez olyan hitelt adott ennek a módszernek, hogy azóta is elkötelezettje vagyok. Ráadásul azt is furcsállottam, hogy az orvosi egyetemen erről mi miért nem tanultunk?! Vannak olyan módszerek, amelyekről orvosilag szinte fogalmunk sincs, ugyanakkor a természetgyógyászok sikeresen alkalmazzák? Bizony vannak! Ekkor kezdtem érdeklődni és tájékozódni ezen módszerekről. És bizony egy ilyen módszerre volt szükség ahhoz is, hogy – lombikbébi program helyett – az ikreink természetes úton foganjanak meg. Ez pedig még inkább felkeltette az érdeklődésemet, lévén nőgyógyász…
Mára sikerült ezen módszerek nagy részét behatóan áttanulmányozni, és a hozzám fordulóknak – akár Infravizsgálatra, akár a nőgyógyászati vizsgálatra – célirányosan átadni ezen ismereteket is, hogy minél kevesebb gyógyszerrel és amennyiben lehet, műtéti beavatkozás nélkül sikerüljön a problémáikat megoldani.

2012-ben sikeresen vizsgát tettem természetgyógyászatból és azóta a fülakupunktúra minél teljesebb elsajátítása a célom, amivel a betegek sikeres, alternatív – nem gyógyszeres – kezelését és ezáltal a minél teljesebb körű gyógyulásukat lehet elősegíteni.

tapasztalat

helyszín

elvégzett tréning

készülék

TOP