10

VIZSGÁLAT NÉLKÜLI KONZULTÁCIÓ

Tisztában van-e a következő szavak jelentésével?

Sterilitas infertilitas occlusio endometriosis endometriózis infectio pneumonia pleuritis bronchitis CODP colitis autoimmun rheumatoid arthritis thyreoiditis hyperthyreosis latens hypothyreosis hyperprolactinaemia hyperandrogenaemia hypercorticismus PCOS paresis lumbago ischias lumboischialgia glomerulonephritis hepatitis pancreatitis nodus haemorrhoidalis splen appendix Chrohn ileitis terminalis gastritis ulcus benignus malignus tumor renis neoplasia terime mitralis tricuspidalis prolapsus cor cordis cardiomyopathia athreosclerosis vasculitis coronaria scoliosis kyphosis lordosis prostatitis hypertrophia hyperplasia dysplasia cervicalis adnexitis parametritis PID myoma mióma metrorrhagia menorrhagia juvenile cervicitis tuba endometritis?
Hogy csak néhányat soroljunk itt fel!

Érezte már úgy, hogy bár túl van egy orvosi vizsgálaton, esetleg még leletet is kapott, de fogalma sincs arról, hogy mi a baja?! Tele van latin és egyéb olyan kifejezésekkel, amit nem ért, és senki nem magyarázta el Önnek? Ráadásul a “hogyan tovább?” kérdésre sem kapott megnyugtató választ? Vajon lezárult-e már a kezelése, és tulajdonképpen miért kapott annyi gyógyszert? És ha abbahagyja a gyógyszereket, akkor vissza fog térni a korábbi panasza vagy rendben lesz minden? Van-e másfajta kezelési mód?! Megannyi kétely! Sajnos jelen egészségügyünk velejárója!

A hét éves Infra- és anyagcsere vizsgálati tapasztalat, valamint az alternatív gyógymódok iránti érdeklődésem és tájékozottságom birtokában nagy valószínűséggel tudok Önnek segíteni a fenti kételyei tisztázásában, valamint további javaslatot adni az eddig megszokott gyógymódokon felül.

Amennyiben úgy kéri, a fenti Infra- és anyagcsere (QRMA) vizsgálatok nélkül, csupán konzultációs segítséggel is szívesen állok a rendelkezésére.

BESZÉLJÜK ÁT!

SEGÍTEK!

ÉRTELMEZNI A KELLŐEN EL NEM MAGYARÁZOTT LELETÉT, ZÁRÓJELENTÉSÉT – MEGÉRTETNI ÖNNEL A TOVÁBBI TEENDŐKET A GYÓGYULÁSA ÉRDEKÉBEN – ÖTVÖZNI A NYUGATI ORVOSLÁST AZ ALTERNATÍV GYÓGYMÓDOKKAL, HOGY MINÉL HAMARABB ÉS KEVESEBB GYÓGYSZERREL TUDJON MEGGYÓGYULNI.

Várom szeretettel a fenti problémák átbeszélésére!

KORUNK ORVOSLÁSÁRÓL

Jelen korunk egyik elismert egészségpolitikusa nemrég interjút adott, amiben nagyszerűen és lényegretörően megfogalmazta jelen egészségügyi ellátásunk jellemzőit. Összevetve a "régi" idők "emberközpontú" orvoslásával, elszomorító a helyzet >>>

TOP