1

INFRAVIZSGÁLAT

Humán Infra állapotfelmérés

A továbbfejlesztett, MIDS rendszer segítségével végezzük vizsgálatainkat!

Védje egészségét a betegségek nagyon korai felismerésével!

Holisztikus szemléletű, azaz a teljességre törekvő (nem csak a betegségre, hanem az egész emberre figyelő; valamint nem csak a gyógyszeres kezelésre összpontosító) ORVOSI TANÁCSADÁS és ÁLLAPOTFELMÉRÉS Infravizsgálat és anyagcsere (QRMA) vizsgálatok együttes elvégzése és kiértékelése alapján.

ÚJvizsgálati

csomagajánlataink

Hormonális tanácsadás

Hormonális tanácsadás a fenti vizsgálatok segítségével. Tekintse ezt a vizsgálati kombinációt saját, egyedi névjegyünknek!

Emésztőrendszeri érzékenységi vizsgálat

Emésztőrendszeri érzékenységet okozó anyagok/vegyületek beazonosítása műszeres mérés alapján!

Magyarországon jelenleg a mi Infravizsgálat rendelésünk az egyedüli, ahol ahazánkban elsőként bevezetett Infravizsgálat mellé anyagcsere (QRMA) vizsgálatot is végzünk. A két vizsgálat a végén együttesen – összhangban -, és összegezve kerül ORVOSI kiértékelésre, s ezáltal még tovább tudjuk pontosítani a probléma okát.

Oldjuk meg!

 • Ha nem tudja, hogy mi okozza a panaszát!
 • Ahol az eredményeink magukért beszélnek!
 • Ha a betegségének az okára kíváncsi – mert már unja a sikertelen tüneti (gyógyszeres) kezeléseket!

A molekuláris szinten történő hőátadás a legtisztább tudomány, ami létezik!
– Curtis Bennett Professzor

A teljes test szűrése

A 21. század vizsgálati módszere, az Infravizsgálat állapotelemzés kifejezetten humán egészségügyi vizsgálatokra - vagyis az emberi test vizsgálatára - kifejlesztett (hőkamerás) állapotfelmérő módszer.

Az általunk jelenleg használt MIDS Infrakészülék (a korábbi Somatoinfra készüléket gyártó cég legújabb fejlesztése) NEM egyszerű hőtérkép (thermográfia) – mint a legtöbb, hasonló jellegű thermográfiai eszköz, hanem “A csúcskategória” képviselője -, és így nem csak a testfelszínhez közeli szervekről nyújt információt, hanem a test mélyén lévőkről egyaránt! Az Infrakészólék a thermográfiai (hőtérkép) vizsgálómódszerek közül messze a legnagyobb felbontóképességű, ezáltal a legpontosabb eredményt adó készülék!

Az Infravizsgálat felvételezés nem szerkezetet mutat, mint az ultrahang vagy a röntgen vizsgálat, hanem a testben zajló, a sejtműködés szempontjából kóros folyamatokat képes jelezni (így pl. egy ártalmatlan kisebb ciszta, vagy egy ártalmatlan prosztata megnagyobbodás nem ad eltérő jelet!). Az Infravizsgálattal sokszor már a szerkezeti elváltozások kialakulása ELŐTT információt kaphatunk egy kóros folyamat első fázisáról. Ezáltal képes a megszokottnál koraibb információt nyújtani az Infravizsgálat, de azt mi sem tudjuk teljes biztonsággal megmondani, hogy daganat adja-e le a fokozott infra jelet, csak azt, hogy azon a területen célzott vizsgálatokat érdemes végezni a klasszikus orvosi protokollok szerint. Vannak viszont olyan daganatok is, amelyek nem bocsátanak ki számottevően eltérő infra jelet, ezáltal azok “elbújnak” az Infravizsgálat előtt is!
Emiatt az Infravizsgálatot sem tudjuk javasolni primér daganatszűrésre (mint ahogy nincsen másik olyan képalkotó vizsgálat sem, amely mindenféle daganat típust képes lenne kimutatni).

A korszerű orvostudomány egyre nagyobb hangsúlyt helyez a betegségek megelőzésére. Az Infravizsgálat (hőkamera) az emberi szervezetben zajló olyan működésbeli elváltozások kimutatására alkalmas – a test – hőenergia vizsgálata révén -, melyek a vizsgálat időpontjában esetleg panaszt még nem okoznak, más diagnosztikus eszközökkel még nem kimutathatók, később azonban akár visszafordíthatatlan elváltozásokat is okozhatnak. Az új módszer nemcsak az egyes szervek, hanem a test összetett vizsgálatát is lehetővé teszi. Az anyajegyek ellenőrzésében vélhetően az egyik legnagyobb hatékonyságú módszer. A carotis artéria gyulladását egyedüli vizsgáló módszerként képes felismerni, és ezáltal egyfajta stroke (agyvérzés) és kardiovaszkuláris betegség rizikót képes jelezni. Ezen túlmenően a fejfájások okának kiderítésében kiemelkedő segítséget képes nyújtani!

vizsgálat teljesen ártalmatlan, – szemben a röntgen, CT, PET/CT diagnosztikával - károsító sugárzást nem bocsát ki, a szervezetet semmilyen hatással nem terheli. Várandós hölgyek és kisgyermekek egyaránt igénybe vehetik. Az Infravizsgálat kamerája az emberi test által az infravörös tartományban kisugárzott jeleket fogja fel és egy speciális célszámítógépbe továbbítja azokat. A komputer átalakítja s az emberi szem által érzékelhető tartományba helyezi át, vagyis láthatóvá teszi ezeket a sugarakat. Az Infravizsgálat diagnosztika tehát nem hőmérsékletet mér, nem egyszerű „hőtérkép”. A dinamikusan változó életfolyamatokat (illetve az azok által kibocsátott infrasugárzást!) képes nagy érzékenységgel és pontossággal megjeleníteni, mint pl. akut gyulladások, visszér rendellenességek, gerinc- és izületi degeneratív elváltozások, valamint egyéb sejtanyagcsere megváltozással járó folyamatok. Segítheti, illetve kiegészítheti a hölgyek emlőszűrő vizsgálatait (más képalkotó vizsgálatoknál előbb jelezheti a kezdődő rosszindulatú daganatot! DE azt mi nem tudjuk teljes biztonsággal megmondani, hogy daganat adja-e a gyanús jelet, csak azt, hogy azon a területen célzott vizsgálatokat érdemes végezni a klasszikus orvosi protokollok szerint). Támogatja továbbá a belső szervek, például az endokrin szervek, a belső nemi szervek betegségeinek felismerését. Segíthet a meddőség okának tisztázásában, valamint az endometriosis nyomon követésében műtét nélkül.

Az Infravizsgálat erőssége, hogy nem csak az egyes szervek betegségeire utaló infra jelek láthatók, hanem az ok-okozati össze- függések is kiemelhetők. Mindezeket pedig az alapos orvosi vizsgálat végén – a konzultáció során – részletesen elmagyarázzuk a nálunk vizsgálatra jelentkezőknek, valamint – a holisztikus szemlélet jegyében – orvosi tanáccsal látjuk el!

Emellett már több esetben segített rávilágítani a betegség eredetére is, mellyel a betegek már hosszú ideje küzdöttek, de sajnos a mindennapi diagnosztikai módszerek elől rejtve maradt az ok. A nagyon korai jelzések helyes értékelése miatt elengedhetetlen, hogy az Infravizsgálatot minden esetben orvos végezze! Az átfogó szemléletű orvosi – szervrendszerekre lebontott, 2-3 oldalon keresztül részletezett, majd a végén javaslatokkal ellátott – kiértékelés révén az összefüggések hamar kimutathatók és az egész testről összefoglaló értékelés készíthető.

Orvos által végzett vizsgálat

Sajnos van olyan hely Budapesten és vidéken, ahol nem orvosi végzettségű egyének – a betegeket megtévesztve -, orvosi vizsgálatnak szimulálják az Infravizsgálat felvételezést, és zavaros egészségügyi kifejezésekkel tévútra tereli a betegeket – ezzel kvázi kimerítve a kuruzslás büntetőjogi fogalmát, illetve az infravizsgálatot egyéb termékek eladásához használják marketing célokra valós orvosi tartalom nélkül!

Kérdésem: meddig hagyja az orvosi szakma, hogy kontárok csorbítsák az orvosi diagnosztikába vetett bizalmat, és az illetékes hatóságok meddig tűrik, hogy a – végső elkeseredésükben megoldást kereső – betegeket folyamatosan megtévesszék és a gyógyulás útjáról letereljék?! Egyébként e tevékenység az, amely miatt az Infravizsgálat hiteltelenné válhat a betegek és az orvos kollégák szemében egyaránt, ezzel talán a thermográfiai (hőtérkép) vizsgálatoknak a legnagyobb kárt okozva! Más – etikai – szempontból az is megkérdőjelezhető, hogy nem orvosként valaki milyen alapon vetkőztet le betegeket?!

Javasoljuk: mielőtt bejelentkeznek valahova Infravizsgálat állapotfelmérésre, kérdezzék meg, hogy a vizsgálatot és a kielemzést ténylegesen orvos végzi-e, vagy csupán az aláírását teszi-e a leletre?!

Nálunk a beteg nem a kutató-fejlesztő munkához nyújt segítséget, hanem valódi orvosi vizsgálatban részesül, azonnali kiértékeléssel és vizsgálati lelettel.

Mindezek mellett a fejlesztő-forgalmazóval meglévő szoros kapcsolat lehetővé teszi számunkra a folyamatos fejlesztést és fejlődést egyaránt!

Az Infravizsgálat egyszeri megjelenéssel jár; azonban adott esetben – a kapott eredmény alapján – szükség lehet további ismételt vizsgálatra is.

Szükség esetén célzott szakorvosi továbbirányítással segítjük a szűréssel kiemelt eltérések megfelelő kivizsgálását és kezelését. Adott esetben, igény szerint alternatív kezelési mód kiválasztásában is tudunk segíteni, – jelentős eredményekkel igazolt – természetgyógyászok ajánlásával.

Az Infravizsgálat előnyei:

 • A vizsgálat gyors, kockázatmentes és nem fájdalmas.
 • A vizsgálat tetszés szerint több alkalommal megismételhető, mivel a testet nem éri semmilyen káros hatás vagy beavatkozás.
 • Az Infravizsgálat készülék képes átvizsgálni a teljes szervezetet vagy szükség esetén egyes testtájékokat.
 • A vizsgálattal korai stádiumban feltárhatók a kóros folyamatok, amikor a betegségek még jó eséllyel gyógyíthatók.
 • A vizsgálat sikeresen alkalmazható együtt bármilyen más diagnosztikai és gyógyászati módszerrel.
 • Az Infravizsgálat képes nyomon követni egy adott betegség kezelésére alkalmazott gyógyszerek, terápiák hatását.
 • A vizsgálat álló helyzetben történik.
 • Nem kell éhgyomorral érkezni, és a páciens szokásos gyógyszereit is beszedheti.

DE TUDNI KELL: Az állapotelemzés nem egyszerű thermográfiai lelet, hanem összefoglaló orvosi vélemény, amely tájékoztató jellegű. Az infravizsgálat és a QRMA vizsgálat nem helyettesítenek semmilyen más orvos diagnosztikai módszert. A negatív lelet nem jelenti egy betegség lehetőségének 100%-os kizárását, hanem annak csekély valószínűségére utal. A pozitív lelet nem jelenti egy betegség lehetőségének 100%-os igazolását, hanem annak nagyfokú valószínűségére utal. Egyéb szakorvosi vizsgálatok is szükségesek a fentiek további tisztázására!

Az Infravizsgálat állapotfelmérés nemcsak a beteg, hanem az egészséges egyének elsődleges szűrővizsgálatára is alkalmas.

ENGEDÉLY

HU/1610/2003

Az Egészségügyi Minisztérium HU/1610/2003 számon engedélyezte az eszköz és módszer alkalmazását a mindennapos orvosi gakorlatban.

TOP